PrintFriendly

Print Friendly, PDF & Email

1 mei uitstap 2019

 

Nieuwjaarsbabbel 2019- 2x


 

 

 

Difo fotosalon 2018

 

 

 

 

 

Info

In "Fotoalbums" zijn hoofdzakelijk kleine foto reeksen te zien die de leden maakten voor de startpagina presentatie.

 


 

 

Wenst u lid te worden ?

 

Bent u een beginnende of gevorderde fotograaf en u zoekt een omgeving om uw talenten te delen of door te geven? U bent van harte welkom in onze club.

Bent u pas bezig met fotografie, heeft uw camera nog veel geheimen, de handleiding is onverstaanbaar? Of wilt u foto’s verbeteren en aanpassen?

Nieuwe leden worden in clubverband begeleid om een goede amateurfotograaf te worden. Indien gewenst, wordt er geholpen met het gebruik van uw fotocamera en fotobewerkingen met Photoshop, Photo Elements en/of Lightroom.

Hoe werkt fotoclub Difo:

Wij komen iedere dinsdag  bijeen in de Heischuur in Oosthoven, altijd stipt om 20 uur (zie onze agenda).

Acht avonden zijn er besprekingen van digibeelden en acht avonden worden afgedrukte foto’s besproken. Er wordt aangegeven hoe een beeld beter had gekund of wat er nog aangepast kan worden. Het eindresultaat bepaalt de fotograaf zelf. De beste beelden worden getoond op ons jaarlijks salon in oktober. Ieder lid heeft het recht om zijn foto’s te tonen.

Tweemaal per jaar nodigen we één of meerdere sprekers uit die hun fotografische passie aan de hand van hun beelden uitleggen.

Andere avonden worden gevuld met het digitaal forum. In groepjes van drie of vier personen worden fotobewerkingen en  compositorische aanpassingen besproken en uitgelegd.

Jaarlijks wordt een uitstap georganiseerd voor alle leden. De leden kunnen onderling ook nog foto uitstappen organiseren. 

Info: secretariaat@difooud-turnhout.be